عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

کاخ سفید: برنامه‌ای برای تماس تلفنی بایدن و بن سلمان نداریم

سخنگوی کاخ سفید با بیان اینکه واشنگتن در حال بازنگری در سیاست‌های خود در قبال عربستان سعودی است اعلام کرد که برنامه‌ای برای تماس تلفنی میان رهبران دو کشور وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 13
کد خبر: ۷۷۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید در نشست خود در روز جمعه در پاسخ به سوالی درباره تماس میان رئیس جمهور آمریکا و «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی اعلام کرد که واشنگتن برنامه ای برای این اقدام ندارد.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، وی افزود: واضح است که ما در حال بازنگری در سیاستهایمان در ارتباط با حکومت سعودی هستیم. تا جایی که من مطلع هستم هیچ برنامه‌ای برای برقراری تماس با ولی‌عهد سعودی تنظیم نشده است.

 

رویترز در ادامه نوشت، سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به این سوال که آیا دولت بایدن تصمیمی برای تحریم ریاض در ارتباط با جمال خاشقچی روزنامه نگار سعودی که در سال ۲۰۱۸ در کنسولگری عربستان در استانبول به قتل رسید دارد سکوت کرد و ترجیج داد به آن پاسخ ندهد.

 

سخنگوی کاخ سفید هفته گذشته در جمع خبرنگاران از آمادگی دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا برای ارائه گزارش محرمانه قتل «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد عربستان به کنگره خبر داده بود.

 

جن ساکی در ادامه نشست شب گذشته خود به این سوال که آیا عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی متحدان مهمی برای آمریکا هستند و همچنین رویکرد واشنگتن در غرب آسیا نیز پاسخ مبهم و کلی ارائه داد و گفت، ما یک سری روندهای بین سازمانی داریم که یکی از آنها هفته قبل برگزار شد و درباره طیف وسیعی از مسائل مربوط به غرب آسیا بحث و بررسی شد. ما فقط سه هفته و نیم در دولت هستیم و باید اجازه دهیم روندهای مربوط به امنیت ملی ما در ارتباط با مسائل و موضوعات مختلف مورد بررسی قرار بگیرد.

 

جن ساکی پیش از این در کنفرانس خبری شامگاه جمعه در واکنش به سوال خبرنگاری درباره تماس بایدن با نتانیاهو هم گفته بود: «بایدن به دنبال گفت‌وگو با نتانیاهو بوده و می‌توانم تاکید کنم که این تماس به زودی انجام خواهد شد اما زمان یا جدول زمانی آن را نمی‌دانم»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده